&noscript=1 />
RIGAS CUCINE

Εταιρεία

Ιταλικά Έπιπλα Κουζίνας
RIGAS CUCINE

Η Ιστορία Μας

1960

Η εταιρεία έπιπλα Ρήγας ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1960.

1980

Το 1980 την ανέλαβε ο Ρήγας Κυριάκος εξειδικεύθηκε αποκλειστικά στην κατασκευή με κουζίνες και ντουλάπες που διακρίθηκαν για την ποιότητα και την αισθητική τους τελειότητα. Η επιχείρηση εξελίχθηκε σε λίγα χρόνια σε μια δυναμική παρουσία στον χώρο κατασκευής στα ντουλάπια κουζίνας.

1994

Το 1994 έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία ξεκίνησε την εισαγωγή επίπλων κουζίνας από την Ιταλία που διακρίνονται για την φινέτσα, το design, την αισθητική αντίληψη και τη λειτουργική τελειότητα , συνεργαζόμενη με τους καλύτερους οίκους της Ιταλίας.

1997

Το 1997 σταματάει την εγχώρια παραγωγή και στρέφεται αποκλειστικά στην εισαγωγή και αντιπροσώπευση ιταλικών οίκων με ποικιλία από ντουλάπια κουζίνας ντουλάπες υπνοδωματίων, βεστιάρια.

2003

Δημιουργήθηκε μια κοινοπραξία με την επωνυμία rigas-cucine με παράλληλη αντιπροσώπευση του ιταλικού οίκου DALPE CUCINE και MOKA CUCINE.

2007

Ξεκίνησε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο ARREDO 3 διευρύνοντας έτσι την γκάμα των πρωτοποριακών επίπλων κουζίνας & δημιουργώντας μια σειρά από μοντέρνες κουζίνες και κλασικές κουζίνες, ικανή να ικανοποιήσει & τον πιο απαιτητικό πελάτη, ενώ ήδη είχε ξεκινήσει συνεργασία με τον ιταλικό οίκο LUBE CUCINE, που έχει πολύ ωραίες κλασικές κουζίνες και παραδοσιακές κουζίνες.

2011

Το 2011 η εταιρεία ΡΗΓΑΣ προχώρησε σε νέα συνεργασία με την ιταλική εταιρεία Pedini. PEDINI ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΗΓΑΣ ένας τέλειος συνδυασμός. Στρόγγυλες κουζίνες, καμπύλες κουζίνες από την επώνυμη κουζίνα pedini.

2013

Το 2013 η εταιρεία rigas-cucine πραγματοποίησε νέα αποκλειστική συνεργασία στη βόρεια Ελλάδα με τον ιταλικό οίκο Marchi Group. Τα έπιπλα της Marchi cucine είναι γνωστά για τον μοναδικό τους σχεδιασμό, αλλά και για το στυλ τους που περιλαμβάνει κουζίνες vintage, έπιπλα κουζίνας country, παραδοσιακές κουζίνες, καθώς και κουζίνες σε βιομηχανικό στυλ (industrial kitchen), κατασκευασμένες χειροποίητα, αποκλειστικά από μασίφ ξύλο, κουζίνες ξύλινες.

2014

Η εταιρεία Ρήγας μετακινείται σε νέα, μεγαλύτερη έκθεση στην οδό Αδριανουπόλεως 27 με Αιγαίου, στην Θεσσαλονίκη.

2015

Η εταιρεία Ρήγας αποφασίζει να ανανεωθεί και να ανακαινίσει το brand και το λογότυπό της. Το νέο brand, Rigas Cucine, έρχεται να αντικαταστήσει το παλαιότερο, και γνωστό σε όλους ecucine.

2017

Η εταιρεία Rigas Cucine προχώρησε σε νέα συνεργασία με τον γνωστό ιταλικό οίκο Snaidero Cucine. Η Snaidero είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με μεγάλους σχεδιαστές, όπως ο Paolo Pininfarina, και για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της που εξασφαλίζει ‘κουζίνες για μια ζωή (Cucine per la vita) που είναι και το motto της εταιρείας. Κάθε κουζίνα Snaidero συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση του ιταλικού οίκου.

2018

Η εταιρεία Rigas Cucine προχώρησε σε νέα συνεργασία με την εταιρεία Ηλεκτρικών Συσκευών Gaggenau. Η εταιρεία μας είναι το αποκλειστικό κατάστημα της εταιρείας Gaggenau στη βόρεια Ελλάδα.

Rigas Cucine

Λίγα λόγια για εμάς

Στο δίκτυο των καταστημάτων επίπλων κουζίνας, έμπειροι και εξειδικευμένοι διακοσμητές, αφού ακούσουν προσεκτικά τις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη τον βοηθούν, σχεδιάζοντας σε τρισδιάστατη μορφή την κουζίνα (σχέδια κουζίνας) που ονειρεύεται, ώστε να έχει οπτική εικόνα πριν κατασκευαστεί.


Έτσι ο πελάτης έχει έναν σύμβουλο που τον καθοδηγεί για να κάνει την άριστη επιλογή σε χρώματα, σχέδια, υλικά, μηχανισμούς, αξεσουάρ, πορτάκια και πάγκοι κουζίνας. Μετά την κατασκευή και την παραλαβή των επίπλων κουζίνας από την Ιταλία, άριστα εκπαιδευμένα συνεργεία επιμελούνται της τέλειας τοποθέτησης στον χώρο του πελάτη.


Επίσης εκτός από την μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κουζίνας, οι πελάτες μας καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στην τεράστια γκάμα που διαθέτει η εταιρεία μας σε ντουλάπες, ντουλάπια κουζίνας, συνθέσεις επίπλων TV, ηλεκτρικές συσκευές miele – franke – bosch – neff – gaggenau, απορροφητήρες elica, νεροχύτες franke, carron νεροχύτες και νεροχύτες corian, dupont, corian πάγκοι κουζίνας και μπαταρίες κουζίνας και φωτιστικά.


Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κουζίνας. Διαθέτουμε δικά μας συνεργεία με υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ελαιοχρωματιστές για την πλήρη ανακαίνιση κατοικίας. Έχουμε λοιπόν συγκεντρώσει όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι ώστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και προσφέροντας τα πάντα για το σπίτι σας σε ένα προσιτό, ολοκληρωμένο και συμφέρον για εσάς πακέτο.

Η εταιρεία Ρήγας cucine στηριζόμενη στο τρίπτυχο «Ποικιλία σχεδίων – Ποιότητα κατασκευής – Άριστη τοποθέτηση» κατέκτησε την ελληνική αγορά, διαθέτοντας συναίσθημα ευθύνης και δικαιώνοντας τις προσδοκίες των πελατών.

Ποιότητα κατασκευής

Εξαιρετική αισθητική

Τα ιταλικά έπιπλα κουζίνας Ρήγας cucine έχουν μεγάλη ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική αισθητική, τελειότητα και εργονομική αξία. Αποτελούν δείγμα της λειτουργικότητας και απλότητας. Πλούσια σε εργονομικές λύσεις, επιτρέπουν αναρίθμητες συνθέσεις συνδυάζοντας απόλυτα και αρμονικά το κλασικό με το μοντέρνο στυλ, ικανοποιώντας συγχρόνως κάθε απαιτητικό πελάτη.


Τα ντουλάπια κουζίνας rigas-cucine χαρακτηρίζονται από μια ισχυρή και μοντέρνα προσωπικότητα παρέχοντας μια δυναμική παρουσία στον χώρο του σπιτιού, εγγύηση, ποιότητα και αξιοπιστία. Προσφέρουν όμορφες, λειτουργικές, εργονομικές και οικονομικές λύσεις, συνδυάζοντας υπέροχα την μοντέρνα κουζίνα και την παραδοσιακή κουζίνα. Συνδυάζουν υψηλή ποιότητα αισθητική και προσφορές κουζίνας (κουζίνες τιμές) που αποτελούν ευχάριστη έκπληξη για τον πελάτη. Τα μοναδικά σχέδια, τα άριστα υλικά, η ιταλική φινέτσα και το design, η εγγυημένη ποιότητα και οι οικονομικές τιμές δικαιώνουν τις προσδοκίες των πελατών πολλαπλασιάζοντας την ικανοποίησή τους. Τα σχέδια κουζίνας καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της σύγχρονης νοικοκυράς, τις διαφορετικές αισθητικές προτιμήσεις και τρόπο ζωής των σημερινών πελατών.


Για αυτόν ακριβώς τον λόγω η εταιρεία ΡΗΓΑΣ έχει μόνον ενθουσιασμένους και ικανοποιημένους πελάτες που εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους σε φίλους και γνωστούς. Έτσι δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους που αγαπάνε να νιώσουν την ζεστασιά, χαρά, ικανοποίηση και λειτουργικότητα που προσφέρουν τα έπιπλα κουζίνας rigas-cucine.

Ζητήστε προσφορά