Η ιστορία μας
1960
Η εταιρεία έπιπλα Ρήγας ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1960.
1980
Το 1980 την ανέλαβε ο Ρήγας Κυριάκος εξειδικεύθηκε αποκλειστικά στην κατασκευή με κουζίνες και ντουλάπες που διακρίθηκαν για την ποιότητα και την αισθητική τους τελειότητα. Η επιχείρηση εξελίχθηκε σε λίγα χρόνια σε μια δυναμική παρουσία στον χώρο κατασκευής στα ντουλάπια κουζίνας.
1994
Το 1994 έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία ξεκίνησε την εισαγωγή επίπλων κουζίνας από την Ιταλία που διακρίνονται για την φινέτσα, το design, την αισθητική αντίληψη και τη λειτουργική τελειότητα , συνεργαζόμενη με τους καλύτερους οίκους της Ιταλίας.
1997
Το 1997 σταματάει την εγχώρια παραγωγή και στρέφεται αποκλειστικά στην εισαγωγή και αντιπροσώπευση ιταλικών οίκων με ποικιλία από ντουλάπια κουζίνας ντουλάπες υπνοδωματίων, βεστιάρια.
2003
Δημιουργήθηκε μια κοινοπραξία με την επωνυμία rigas-cucine με παράλληλη αντιπροσώπευση του ιταλικού οίκου DALPE CUCINE και MOKA CUCINE.
2007
Ξεκίνησε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο ARREDO 3 διευρύνοντας έτσι την γκάμα των πρωτοποριακών επίπλων κουζίνας & δημιουργώντας μια σειρά από μοντέρνες κουζίνες και κλασικές κουζίνες, ικανή να ικανοποιήσει & τον πιο απαιτητικό πελάτη, ενώ ήδη είχε ξεκινήσει συνεργασία με τον ιταλικό οίκο LUBE CUCINE, που έχει πολύ ωραίες κλασικές κουζίνες και παραδοσιακές κουζίνες.
2011
Το 2011 η εταιρεία ΡΗΓΑΣ προχώρησε σε νέα συνεργασία με την ιταλική εταιρεία Pedini. PEDINI ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΗΓΑΣ ένας τέλειος συνδυασμός. Στρόγγυλες κουζίνες, καμπύλες κουζίνες από την επώνυμη κουζίνα pedini.
2013
Το 2013 η εταιρεία rigas-cucine πραγματοποίησε νέα αποκλειστική συνεργασία στη βόρεια Ελλάδα με τον ιταλικό οίκο Marchi Group. Τα έπιπλα της Marchi cucine είναι γνωστά για τον μοναδικό τους σχεδιασμό, αλλά και για το στυλ τους που περιλαμβάνει κουζίνες vintage, έπιπλα κουζίνας country, παραδοσιακές κουζίνες, καθώς και κουζίνες σε βιομηχανικό στυλ (industrial kitchen), κατασκευασμένες χειροποίητα, αποκλειστικά από μασίφ ξύλο, κουζίνες ξύλινες.
2014
Η εταιρεία Ρήγας μετακινείται σε νέα, μεγαλύτερη έκθεση στην οδό Αδριανουπόλεως 27 με Αιγαίου, στην Θεσσαλονίκη.
2015
Η εταιρεία Ρήγας αποφασίζει να ανανεωθεί και να ανακαινίσει το brand και το λογότυπό της. Το νέο brand, Rigas Cucine, έρχεται να αντικαταστήσει το παλαιότερο, και γνωστό σε όλους ecucine.
2017
Η εταιρεία Rigas Cucine προχώρησε σε νέα συνεργασία με τον γνωστό ιταλικό οίκο Snaidero Cucine. Η Snaidero είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με μεγάλους σχεδιαστές, όπως ο Paolo Pininfarina, και για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της που εξασφαλίζει ‘κουζίνες για μια ζωή (Cucine per la vita) που είναι και το motto της εταιρείας. Κάθε κουζίνα Snaidero συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση του ιταλικού οίκου.
2018
Η εταιρεία Rigas Cucine προχώρησε σε νέα συνεργασία με την εταιρεία Ηλεκτρικών Συσκευών Gaggenau. Η εταιρεία μας είναι το αποκλειστικό κατάστημα της εταιρείας Gaggenau στη βόρεια Ελλάδα.
Λίγα λόγια για εμάς

Στο δίκτυο των καταστημάτων επίπλων κουζίνας, έμπειροι και εξειδικευμένοι διακοσμητές, αφού ακούσουν προσεκτικά τις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη τον βοηθούν, σχεδιάζοντας σε τρισδιάστατη μορφή την κουζίνα (σχέδια κουζίνας) που ονειρεύεται, ώστε να έχει οπτική εικόνα πριν κατασκευαστεί. Έτσι ο πελάτης έχει έναν σύμβουλο που τον καθοδηγεί για να κάνει την άριστη επιλογή σε χρώματα, σχέδια, υλικά, μηχανισμούς, αξεσουάρ, πορτάκια και πάγκοι κουζίνας. Μετά την κατασκευή και την παραλαβή των επίπλων κουζίνας από την Ιταλία, άριστα εκπαιδευμένα συνεργεία επιμελούνται της τέλειας τοποθέτησης στον χώρο του πελάτη.


Επίσης εκτός από την μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κουζίνας, οι πελάτες μας καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στην τεράστια γκάμα που διαθέτει η εταιρεία μας σε ντουλάπες, ντουλάπια κουζίνας, συνθέσεις επίπλων TV, ηλεκτρικές συσκευές miele – franke – bauknecht, απορροφητήρες elica, νεροχύτες franke, carron νεροχύτες και νεροχύτες corian, dupont, corian πάγκοι κουζίνας και μπαταρίες κουζίνας, έπιπλα κρεβατοκάμαρας και φωτιστικά.

Ακόμη αναλαμβάνουμε ανακαίνιση κουζίνας. Διαθέτουμε δικά μας συνεργεία με υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ελαιοχρωματιστές για την πλήρη ανακαίνιση κατοικίας. Έχουμε λοιπόν συγκεντρώσει όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι ώστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και προσφέροντας τα πάντα για το σπίτι σας σε ένα προσιτό, ολοκληρωμένο και συμφέρον για εσάς πακέτο. Η εταιρεία Ρήγας cucine στηριζόμενη στο τρίπτυχο «Ποικιλία σχεδίων – Ποιότητα κατασκευής – Άριστη τοποθέτηση» κατέκτησε την ελληνική αγορά, διαθέτοντας συναίσθημα ευθύνης και δικαιώνοντας τις προσδοκίες των πελατών.


Τα ιταλικά έπιπλα κουζίνας Ρήγας cucine έχουν μεγάλη ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική αισθητική, τελειότητα και εργονομική αξία. Αποτελούν δείγμα της λειτουργικότητας και απλότητας. Πλούσια σε εργονομικές λύσεις, επιτρέπουν αναρίθμητες συνθέσεις συνδυάζοντας απόλυτα και αρμονικά το κλασικό με το μοντέρνο στυλ, ικανοποιώντας συγχρόνως κάθε απαιτητικό πελάτη.


Τα ντουλάπια κουζίνας rigas-cucine χαρακτηρίζονται από μια ισχυρή και μοντέρνα προσωπικότητα παρέχοντας μια δυναμική παρουσία στον χώρο του σπιτιού, εγγύηση, ποιότητα και αξιοπιστία. Προσφέρουν όμορφες, λειτουργικές, εργονομικές και οικονομικές λύσεις, συνδυάζοντας υπέροχα την μοντέρνα κουζίνα και την παραδοσιακή κουζίνα. Συνδυάζουν υψηλή ποιότητα αισθητική και προσφορές κουζίνας (κουζίνες τιμές) που αποτελούν ευχάριστη έκπληξη για τον πελάτη. Τα μοναδικά σχέδια, τα άριστα υλικά, η ιταλική φινέτσα και το design, η εγγυημένη ποιότητα και οι οικονομικές τιμές δικαιώνουν τις προσδοκίες των πελατών πολλαπλασιάζοντας την ικανοποίησή τους. Τα σχέδια κουζίνας καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της σύγχρονης νοικοκυράς, τις διαφορετικές αισθητικές προτιμήσεις και τρόπο ζωής των σημερινών πελατών.


Για αυτόν ακριβώς τον λόγω η εταιρεία ΡΗΓΑΣ έχει μόνον ενθουσιασμένους και ικανοποιημένους πελάτες που εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους σε φίλους και γνωστούς. Έτσι δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους που αγαπάνε να νιώσουν την ζεστασιά, χαρά, ικανοποίηση και λειτουργικότητα που προσφέρουν τα έπιπλα κουζίνας rigas-cucine.Εγκατάσταση και Παράδοση Επίπλων στον χώρο σας

Η εταιρεία Rigas Cucine διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό για τον Σχεδιασμό και την Εγκατάσταση ιταλικών επίπλων, όπως Έπιπλα Κουζίνας, Ντουλάπες, Επιπλοσυνθέσεις, Κρεβατοκάμαρες, Μηχανισμούς Αποθήκευσης και είδη σπιτιού.

1

Πρώτη Επίσκεψη

Πρώτη επίσκεψη στο κατάστημά μας για να πάρετε μια πρώτη ιδέα και να μας αφήσετε την κάτοψη του χώρου σας.

2

Σχεδιασμός Κουζίνας

Δωρεάν σχεδιασμός 3D της κουζίνας που επιλέξατε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, χωρίς κανέναν περιορισμό.

3

Παραγγελία

Αφού καταλήξετε στο σχέδιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες σας, παραγγέλνετε την κουζίνα σας.

4

Εγκατάσταση

Παράδοση και εγκατάσταση της κουζίνας στο χώρο σας από εξειδικευμένο συνεργείο λίγες εβδομάδες μετά.

Μοντέρνες Κουζίνες
Νιώστε την άνεση που σας αξίζει, μέσα από τις απλές γραμμές του μοντέρνου σχεδιασμού...
Νεοκλασικές Κουζίνες
Έπιπλα κουζίνας με κλασικό σχεδιασμό και μοντέρνες πινελιές, υψηλής αισθητικής...
Κλασικές Κουζίνες
Κουζίνες Κλασικές με σχεδιασμό που θυμίζει παράδοση & ζεστασιά...
Ηλεκτρικές Συσκευές
Εδώ θα βρείτε όλες τις λευκές συσκευές για την κουζίνα των ονείρων σας...